2010-09-16

Warner Bros. YEAH!!

Vår dag började tidigt idag, med frukost på hotellet vid sju tiden och sen tog vi bilen till Warner Bros. studios. Efter lite felkörningar och strul med GPSen hamnade vi rätt och gick in och köpte våra biljetter. Touren började med en 10minuters film om WB från dåtid till nutid och jisses vad många bra filmer och tvserier dom har gjort som man inte tänker på. Nåväl efter biovisningen gick vi ut till vår guide Kathrine som, tillsammans med 5 andra turister, tog oss genom en massa sets och backlots på WB. Hon var jätteduktig och kunnig och vi fick gå av och gå runt på en massa ställen bla på gatan där den berömda "uppochnervända" spindelmannen kyssen hände, där George Clooneys rollfigur bodde i Cityakuten, gatan där vänner spelades in och vi fick även gå in och titta där dom höll på att sätta upp en ny set för en ny advokatserie som ska heta "Harriets law". Vidare fick vi titta på en massa bilar och bli fotade framför en greenscreen, som sen gjordes om så att det såg ut som om vi var med i Harry Potter filmen.
Vi var inne och tittade på stället där dom spelar in Two and a half men och sen fick vi titta på hela Central Perk (vänner) och där fick vi sitta i deras soffa och bli fotograferade, det var coolt!
Vi upplevde såå himla mycket så vi får berätta allt för er när vi kommer hem, annars kan jag sitta här hela natten :)
Efter touren begav vi oss till Griffith Observatory för att ta bilder på Hollywoodskylten och sen blev det poolen resten av dagen... eller så var planen iallfall... HAHA!
Efter 2 timmar var vi jätterastlösa och begav oss ut på äventyr och hittade ett nice "mall" där vi shoppa loss ett par timmar och nu är vi tillbaka på hotellet och jag ska kolla på nya avsnitt av America´s next top model så jag lämnar över datorn nu så får Chrille fixa bilderna, schysst va?

Puss o kram

Då skulle jag tydligen fixa bilderna :) Måste bara skriva att WB var helt galet, vi får visa bilder och berätta mer när vi kommer hem det är för mycket att skriva om. God Natt




4 kommentarer:

  1. Vad roligt att se er på bild igen .Vad kul för er att ha sett bakom kulliserna i filmens värld. Ha det så bra .Kram på er båda .Mamma

    SvaraRadera
  2. Herregud vad ni har fått uppleva mycket! Ni får ha en bildvisar dag när ni kommer hem :D

    Puss och kram

    SvaraRadera
  3. WB verkar vara fetaste :) tack för Top Model-tipset :D hade helt missat att det börjat igen! Love that shit! FIERCE!

    SvaraRadera
  4. Fan vad overkligt! Jag vill också Harry Potter:a mig och leka Vänner and shit! :D

    SvaraRadera