2010-09-10

Golden gate, China Town, Lombard Street och Fishermans Ward

Idag har vi hunnit med massor. Vi började tidigt med en bilfärd från Monterey där vi spenderade natten. Navigatorn räknade ut att vi skulle ha ca. 2 timmar till San Francisco.
Väl framme i fantastiskt fina SF körde vi först ner till pier 33 för att köpa biljetter till morgondagens tur till Alcatraz. 12 o´clock noon ska vi vara där imorgon, men det är en annan historia... Efter biljettköp och lite färdkost så körde vi vidare till den gyllende bron. Vilken lycka, när vi kom dit var det inte ett moln på himlen vilket innebar att vi kunde ta några av de sällsynta bilderna på hela Golden Gate bridge inklusive toppen. Över till andra sidan, knäpp knäpp med kameran och sedan fick det bli macka och red bull där i solen innan turen gick tillbaka in till staden och en förhoppning om incheckning på hotellet. Det var inga problem så efter ca 10minuter hade vi fått vårt rum, fått bilen ivägkörd till ett garage och var på väg ut igen. Granne med Chinatown gate som vi är så blev det en naturlig start på vår sightseeingpromenad. Från Chinatown via Lombard Street, med världens slingrigaste väg, hamnade vi slutligen i hamnområdet Fishermans warf. Där intog vi en god italiensk lunch innan vi begav oss hemåt för en lugn kväll på hotellrummet (man går upp så tidigt här så kvällarna blir ganska korta, men vad gör det?)

Nu ska vi sova, Chrille gör det redan, imorgon är det en ny spännande dag!


Puss och kram




4 kommentarer:

  1. Härligt att få se lite bilder också, ser ut och låter som om ni har det hur bra som helst.

    SvaraRadera
  2. Skitnice bilder på bron :) och bigups till Chrille som fick med både dig och bron i samma bild utan timmar av eftermontage! :D

    SvaraRadera
  3. Hej kul att se er Fina bilder Såg ni det urhålkade trädet som man kan krypa in i vid Golden Gate Kram

    SvaraRadera
  4. Feta bilder och helt fina är ni. :)

    SvaraRadera