2010-09-14

Inga kändisar i sikte...

Idag har vi haft en heldag på Universal studios och har nu landat i sängen på hotellet, trötta som bara den.
Vi började dagen med att ta en gratis shuttlebuss från hotellet till Universal. Vi hade köpt biljetter i förväg på hotellet så vi slapp stå i kö för att köpa dom. Direkt in, men vi fick vänta på "gatan" tills the direktor skrek "action" i högtalarna och parken öppnade på riktigt. Vi gick direkt ner till studiotouren som tog oss bakom kulisserna, där vi fick se och uppleva scener från riktiga klassiker och nutida filmer. Som exempel kan nämnas en del av nya King Kong i 360 3D (helt galet bra) där vi blev anfallna av dinosaurier och gigantiska spindlar och sen räddad av King Kong, vi såg Hajen, Wisteria Lane (desperate houswifes), Bates hotel från Physco, katastrofscenen får världarnas krig och en massa andra sets där dom har spelat in CSI och Bones för att nämna några. Riktigt cool upplevelse!
Efter den turen blev det lite frukost/lunch och sen fortsatte vi med Special Effects där dom visade hur allt funkar med specialeffekter. Vi gick på bio och såg en snutt på Shrek 4D vilket innebär att det är i 3D plus att man har vatten, vind och rörelseeffekter också, detta upplevde vi även på Terminator 2 3D men då innefattade det live-skådisar också i en schysst blandning.
Efter lite mutor med utlovad Ben & Jerry glass tog Chrille mig med ner till Jurassic Park - The ride. Detta var som en gigantisk flumeride som i början åkte lugnt genom dinosaurieland och sen slutade med ett 25 meter vertikalt vattenfall i totalt mörker. Helt galet att jag ens gjorde det!!
Jag fick lugna mina nerver lite med glass i solen innan vi gick vidare till Waterworld som var en stuntshow som utspelade sig på vatten. Lite svårt att beskriva, men jag låter bilderna tala för sig själv...
När det var klart kände vi oss ganska nöjda med dagen och begav oss ut på Universal Citywalk där vi dök in på Johnny Rockets för lite mat innan shuttlebussen tog oss tillbaka.

Imorgon är det dags för frukost på Santa Monica pier, kanske ett dopp i Stilla havet och sen blir det shopping för hela slanten. Ska tydligen vara massor av shoppinggator däromkring så det får vi ju kolla in :)

Här kommer lite bilder innan John Blund kommer!

Puss o kram















6 kommentarer:

  1. Jasså dom hade kvar Terminator 3D!!?? En av de stora WOWen när jag var där -99 :D ... 360 4D lät riktigt nice, vi va på en 4D visning härom dagen men den var verkligen helkass ;-( Ni har verkligen fullspäckat schema, hoppas ni har det så bra som det låter när man läser här ;-) Här har vi iaf svett & avgaser med råge, top that shit :-) Kram på er!! Erik

    SvaraRadera
  2. Hej igen.........Vilka fantastiska upplevelser. Vet inte om jag hade vågat! Verkar både kul och läskigt. Snälla Rebecka HÅLL CHRILLE I HANDEN, han tycker inte om läskiga grejer ;)

    Kram Mamma, Lotta

    SvaraRadera
  3. Fetaste med Universal! :D jag vill också!

    SvaraRadera
  4. Vad ni får se mycket . Men killen vid den svarta bilen har han någon huvudroll Kram på er .Mamma

    SvaraRadera
  5. Hej på er igen! Imorgon 05,35 går bussen till Kastrup. Om inte innan så hörs vi när vi kommit hem. Ha en fortsatt riktigt skön och rolig resa!

    Kramar Mamma o Marcus

    SvaraRadera
  6. Jaja, FETASTE! Fan vad häftigt! :D

    SvaraRadera