2010-09-09

17 miles drive

Igår körde vi längst kusten från Los Angeles till Monterey, en liten by ca 2timmar från San Francisco. Tanken var att vi skulle kört inom Hearst Castle, men de guidade turerna stämde inte riktigt med vårt tidsschema så vi får ta det på tillbakavägen istället. Tyvärr hade vi det ganska dimmigt imellanåt längst vägen men trots det så kan jag inte ens finna ord att beskriva den fantastiska vägen. Det var en salig blandning av kargade berg, gröna sluttningar, enorma vinodlingar, branta stup och havet. Detta enorma havet. Stilla havet är allt på en och samma gång, vacker, varmt och inbjudande när vi lämnade LA, ont, kallt och elakt längst vägen upp och allt därimellan. Jag förundras över hur snabbt vädret ändras här och hur olika det kan se ut beroende på om solen lyser eller ej... Fantastiskt!
Idag ska turen föra oss vidare till San Francisco och där tänker vi sedan stanna ett par dagar, får se vad som ska hända där. Vi återkommer!

Nu blir det lite frukost, klockan är 07.09 och vi har varit uppe lite mer än 1 timme redan. Det är tidiga dagar och inte särskilt sena kvällar här haha...

Det funkar inte att lägga upp bilder för tillfället, ska titta på det ikväll :)
Vi hörs och ses!

Puss och kram

2 kommentarer:

  1. ja det tycker jag att du skall göra gumman =) hoppas att ni har det bra. tänker på er, ta det lugnt bara! ni är långt långt borta! vill ju ha hem er i fullt skick =)

    hälsa chrille. kramisar från mig och andreás =) och natcho, ler

    SvaraRadera
  2. Hej jag kollar din sida hela tiden och blir jättelycklig när där står något Det väcker minne hela tiden Ha det nu så bra båda Lexus är så lugn och snäll tillbringar mesta tiden i sin fåtölj med den mjuka filten äter som en häst Kram på er båda

    SvaraRadera