2010-09-12

Ny dag, nya äventyr

Igår var mest en transportsträcka, vi lämnade San Francisco på morgonen och tog oss till interstate 5 för att hamna på snabbaste vägen till Los Angeles. 6½ timmar senare svängde vi in på vårt hotell i north Hollywood. Vi har hamnat på ett jättefint hotell och här ska vi nu stanna i 6nätter och göra utflykter härifrån. Det känns skönt att veta att vi ska stanna här ett tag, det tar på krafterna att köra runt en massa. Gårdagskvällen spenderades vid poolen, i jacuzzin coh senare på hotellets restaurang, härligt!

Idag ska vi ägna oss åt vår favoritsyssla, SHOPPING!! vi ska börja på ett stort outlet, där har dom bla. en conversestore, AWESOME, och sen ska vi kolla in närliggande K-mart och wal-mart.

Kul att så många av er följer oss på bloggen och ännu roligare att så många av er kommenterar, fortsätt med det så blir vi så glada!

Puss och kram

Ps. Det är jättekul när Rebeckas mamma och Chrilles mamma kommenterar, för hur ni än skriver under så blir det samma (Mamma, Svärmor, Lotta) tur att vi ser på hur ni skriver, vem som är vem :) ds.

4 kommentarer:

  1. Ja det måste kännas skönt att stanna upp Och tänka på allt ni har gjort .Man skall ju koppla av de är det som är semester Lycka till med shoppingen Längtar till nästa inslag Kram på er

    SvaraRadera
  2. Hej på er!
    Klart vi följer era äventyr :-) perfekt kvällsläsning innan man ska sova. Blir väldigt sugen på en trip till staterna :-) Vill ni ha Converseskor kan vi köpa åt er :-) kostar 250 kr här och ja det är äkta, i en Conversebutik. Koffe hälsar. Ska försöka sova nu (23.40), blir hämtade 6.30 imorgon. Då bär det av till nån stor flod utanför Bangkok och sen Tigertempel (känt från Animalplanet)
    Ha d bäst! Erik

    SvaraRadera
  3. Jag vill också shoppa!!! Denna gången får du lov att skylla på mig Rebecka, eftersom du får shoppa lite för mig med:),efter alla gånger jag har skyllt på dig;)

    SvaraRadera
  4. Ja, för fan, glöm inte att andas också noffisar. Ni behöver all energi till shoppingen ju! :)

    SvaraRadera