2013-02-03

Universal studio och superbowl

Igår var ytterligare en dag med mycket transport, vi började dagen ganska tidigt med frukost på subway innan vi lämnade Miami bakom oss och styrde kosan mot Orlando. Vägen upp hade vi planerat till att köra längst kusten men tyvärr hamnade vi mest på motorvägar med tusen vägtullar istället. Där var verkligen tullar hela tiden och så skulle dom ha betalt 1 dollar eller 75.cent och såna småpengar så det kändes lite tramsigt. Vi stannade och köpte lite kaffe och provade dunkin donuts munkar, dom var mumsiga, men väldigt söta. Men vad kan man förvänta sig i USA? Haha!
Vi bor på floridays resort i Orlando och det är ett stort komplex här. Vår lägenhet är enorm med tre sovrum, två badrum och ett stort vardagsrum. Det är härligt!

Idag har vi bestämt oss för att gå på universal och kolla och ikväll är det tydligen superbowl här (ni vet amerikansk fotboll och deras final) så vi tänkte kolla på det ikväll på nån restaurang/bar.

Just det, vi var ju såklart och kollade in Orlando premium outlet igår också som ligger bara några kvarter från vårt hotell, men det blev bara lite småshopping så jag återkommer när vi har storhandlat lite istället :)

Nu börjar jag och Chrille bli hungriga så vi ska nog gå upp och rassla lite i köket :P

Ja, och vädret är ju såklart härligt, svensk sommar 23 grader ungefär och stor sol! Åh vad härligt det är!!

Vi ses!

2 kommentarer:

  1. Hörs ju jätteskönt köp en raod map så får ni se annat än Gps vägar

    SvaraRadera
  2. Mamma i Höganäs.söndag, februari 03, 2013

    Härligt att höra av er.Lagom temperatur.Väntar med spänning på stora shopping kortet.

    SvaraRadera