2013-02-02

It's a new dawn, it's a new day..

God morgon kära bloggläsare!

Nu är klockan 03.49 lokal tid och hela rummet, bestående av Chrille, vj och mig själv, är vakna. Det är ju den där så kallade jetlagen igen, men vi känner oss ändå nöjda med 6 timmars sömn.
Hur var nu gårdagen då? Jo, som jag berätta när vi skildes åt igår så var vi ju i Köpenhamn och väntade. På planet till London och iväg.. Inga spektakulära händelser där inte, utan vips så var vi i London Heathrow och gick igenom security. Väl framme i London passade vi på att äta lite igen och sen gick vi och köpte lite godis och gjorde oss redo för nästa flygning. På planet, ett jumbojet, har vi bokat platser på ovanvåningen så vi traskar upp där uppe och intar våra platser. Det var jätteskönt på ovanvåningen för där fanns breda "fönsterkarmar" där jag som satt vid fönstret kunde slänga upp både benen och alla kuddar och filtar som man får. Sen var det ungefär som en vanlig flygtur förutom att en flygvärdinna hällde ut en hel öl på Erik så han fick en svart pyjamas att ha på sig under resterande flygning.
Så äntligen landar vi efter 9 timmar i luften och allt gick smidigt fram till att vi skulle hämta ut bilen. Då får grabbarna veta att bilen vi reserverat, en Chevrolet tahoe, inte finns tillgänglig men att vi får ta en annan. Sen kunde vi inte lägga till en massa förare utan koffe fick nog och struntade i det och gick ut och rökte.. Ner i garaget och leta efter en bil och sen. Stod den där. Som en hägring. Bilen dom inte trodde fanns tillgänglig. En silvrig tahoe stod där och hade ett nästan overkligt sken runt sig. Vilken jävla stor bil! Nåväl, in i the pimpmobile och iväg till hotellet. Vid detta laget har vi snart varit vakna i 22 timmar så man börjar bli trött och marken gungar under fötterna så det blir bara en snabb vända på wendys för lite mat och sen är det: Goo natt!
Idag tänkte vi köra upp till Orlando längst kusten och se vad vägen har att bjuda på.

Ha en fin dag, det ska vi ha!

Puss o kram

2 kommentarer:

  1. Gott att höra kör försiktigt och njut av tillvaron hälsa o ha de bra.

    SvaraRadera
  2. Mamma i Höganäs.lördag, februari 02, 2013

    Hallå där! Jag står kvar på gaten.Tur man har datan så jag kan följa er.Väntar på nya inlägg .Underbart att läsa.Ha det bra.

    SvaraRadera