2013-02-16

Sista dagen

God morgon!
Idag är vår sista dag i USA, 20.00 ikväll går vårt flyg hem.
Dessa sista två dagarna har det tyvärr regnat i Miami, men vi har ändå haft det bra, vi har varit i wynwood som är ett ställe där dom har jättemycket grafitti på väggarna (över 200 målningar) och sen tog vi en tur till sawgrass mills igen igår för lite sista minuten shopping. Efter det åkte vi hem och packade och denna gången kom jag inte undan, hur vi än stuvar så blir det övervikt i min väska, men vad gör det? Vi får ju fina grejor med oss hem :)
Sammanfattningsvis så har vi haft en fantastiskt rolig och händelserik semester, vi har oftast hållt igång från morgon till kväll och ovanpå det så har vi haft kanonväder nästan hela tiden. Trots att detta inte har varit en "sol och bad semester" så har vi till och med fått lite färg på våra bleka kroppar (om än kanske inte så mycket som man alltid önskar,men definitivt brunare än när vi kom)

Nu är det dags att göra sig klar och stänga väskan för om 2 timmar ska vi checka ut.

Tack för att ni följt oss på ännu en resa, hoppas ni har fått uppleva en del av det vi upplevt så ses vi snart hemma!

Puss o kram





4 kommentarer:

  1. Mamma i Höganäs.lördag, februari 16, 2013

    Tack så mycket att vi fick följa med.Vi ses på Skördegatan.

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem!!! Tack för guidningen genom er resa. Du är så duktig som tar dig tid till detta trots allt annat ni ska hinna med. Vi hörs och ses snart! Kram Mamma, Lotta

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Hope your trip home was quick and uneventful. Let me know the next time you're coming to the States. Maybe we can rendezvous again. Did Koffe tell you I had a film audition in New Orleans on Friday? It went really well. We'll see what happens! Get some sleep.

    SvaraRadera