2013-02-07

På plats i Miami

Hej!
Igår kom vi äntligen fram till Miami efter en hel del bilåkande. Vi lämnade ju Orlando i förrgår och körde mot tampa där vi stannade till och tog en promenad på strandpromenaden och gick och tittade. Efter ca 2timmar bestämde vi oss för att köra till st.Petersburg för att äta. Sagt och gjort! Vi stannade på en italiensk krog och åt varsin god pasta.
Vidare ner mot fort myers där vi skulle spendera natten. På vägen körde vi över sunshine skyway bridge som är en låååång bro som förbinder st.Petersburg med fastlandet. Här passade vi även på att köra ut på en fiskepir där vi kunde fota bron och tampa bays berömda bruna pelikaner.

När vi kommer fram till fort myers har klockan närmat sig 18 och vi tänker att vi ska köra ut på fort myers beach för att äta men det lät bättre än det var, vi hamnade på en riktig sylta men maten var helt ok. Denna kvällen kändes mest som en väntan på Miami så vi gick och la oss ganska tidigt. Eller jag, Chrille och vj iallafall. Erik och Koffe skulle gå o köpa munkar på dunkin donuts som låg sidan om hotellet men när dom beställer så får dom till svar: sorry, we don't serve donuts. Eeehhh, okkkeyyy??

Morgonen gryr och vi baxar in oss i bilen igen och kör mot Miami. 3timmar senare anländer vi till Miami beach och vårt boende här.
Igår tog vi en tur på lincoln road, gick och handlade frukost, hem och chilla lite och sen ut igen för matintag. Det blev italienskt ikväll, det var fantastiskt gott och sen satte vi oss på en annan restaurang där dom serverade världens största drinkar och öl och grabbarna beställde även in en vattenpipa som dom satt och blossade på medans mörkret sänkte sig runt oss. När klockan närmade sig 00.30 tyckte vi det var dags att gå hem så vi lämnade Erik o Koffe där på lincoln och gick hem. Och här är vi nu och det börjar bli dags för lite frukost innan en heldag på stranden står på schemat.

På återseende!
Puss o kram

Ps. Ni som är inne o läser får gärna lämna en liten kommentar så vi vet vilka ni är :) tack!

3 kommentarer:

  1. Mamma i Höganäs.torsdag, februari 07, 2013

    Hej på er igen .Jag år fortfarande mä er.

    SvaraRadera
  2. Ser ut som ni har svårt att få tiden o gå. Kallt vatten, bränna sig i solen, dålig shopping och fet mat. Nej tacka vet jag Alperna, frisk luft, motion, höghöjdsträning och solsken. Till det en liten busstur och skidåkning och betalt......pappa Åke

    SvaraRadera
  3. Hej på er alla! Vilka härliga äventyr ni är ute på. Sommarvärme och stranden...........bara det måste vara härligt att komma till medan det ff snöar här! Var rädda om er och njuuuut. Massor av kramar Mamman Lotta 1 eller 2, i HBG ;))

    SvaraRadera