2009-04-20

En helg inte som alla andra...


Så har helgen än en gång passerat. Då det var en av Bex ovanliga lediga helger bestämde vi oss för att göra något annorlunda, så då kom John och Maria med det eminenta förslaget att vi skulle ägna lördagen åt dressincykling! Vi träffades kl 11.00 för avgång mot Björnstorp på Romeleåsen. Två bilar, fyllda med diverse flickor, pojkar, hundar, äggmackor och mer (drycken alltså) rullade iväg mot nya äventyr. 7 km fick vi besked om att det skulle vara och vi trampade tappert på i rejäl fart och efter vad som kändes som 20minuter, möttes vi av en sten. HÄPP! Då var vi framme... jaha... Bara att vända dressinen och bege sig i pensionärstakt tillbaka för att få lite valuta för pengarna. När vi hade fikat en del av fikan tillsammans med getterna, dressinerade vi oss tillbaka till början, tryckte in oss i bilarna igen och begav oss till Borstahusen för att fika lite till. Sen gick turen hemåt, lite dusch och fix inför kvällen och sen blev det party hos chefen och världens sämsta utgång, med världens bästa tjejer. "Last night a DJ saved my life"... Eller INTE! Trots lite antiklimax framåt natten, var det ändå på det stora hela en mycket härlig lördag.. Nästa gång blir det islandshästar!





För att ni helt ska förstå, känna, smaka och lukta hur vi hade det kommer här också en film.
Nu blir det sängen! God natt...
























2 kommentarer:

  1. haha. dressincykling. vilken idé! fan vad kul det var. :) hela lördagen var så himla härlig. underbar! tack för igår också förresten. måndagar blir så bäst med er. :) puss.

    SvaraRadera
  2. Så kul, det är nästan så att man måste göra om det någon gång. Ja men det är ju tre veckor till nästa gång. Då kanske islandshästarna har öppet =) Puss

    SvaraRadera