2011-10-03

Igår outlet, idag frihetsgudinnan

Igår tog vi en buss ut till woodbury common outlet, där vi gick och shoppade hela dagen. En del fynd blev det, några tröjor till Chrille och smink till Vj och en massa skor till oss allihopa (Converse såklart).
Färden gick hem strax efter fyra och vid fem var vi framme vid port athourity bus terminal och vi promenerade den korta biten till hotellet. Efter lite vila (vi är fortfarande inte riktigt på banan med klockan, men det går åt rätt håll) gick vi och åt riktigt god amerikansk mat på TGI Friday. Gott,gott!
En liten tur till Times square för att kolla upp lite om musikalbiljetter, tänkte gå och se Rent och Cirque du soleil, fota lite och ta en snabb runda på Forever 21. Forever 21 är en JÄTTESTOR affär, typ Hm piser, som har öppet till 2 på natten här vid times square. Vi avverkade bara en halv våning men VJ lyckades ändå hitta 3 tröjor som samanlagt kostade ca 250kr. Behöver jag säga att vi ska shoppa loss där fler gånger?
Och idag blir det som sagt lite turistande. Vi tänkte ta tunnelbanan ner till Södra Manhattan och ta oss en lite närmre titt på den sköna damen, ground Zero och den stora elektronikaffären J&R. Sen får vi sen om vi hinner med Brooklyn Bridge också idag, annars tar vi det en annan dag :)
Nu ska vi göra oss i ordning och gå och hitta frukost nånstans innan vi beger oss ut på nya äventyr.

Tyvärr funkar knappt vårt internet så just nu kan jag inte lägga upp några bilder, men vi ska försöka köpa en nätverkssladd idag så ska det förhoppningsvis gå lite bättre sen :)
Och sen verkar bloggen ha ballat ut lite så jag har förstått att det inte går att komentera på inläggen. Kanske var det bara problem med gårdagens inlägg, annars kan man komentera på gamla inlägg där det redan finns komentarer sen innan och då verkar det funka. Hoppas att det bara var tillfälligt fel :)

Nu ska vi ge oss iväg!
Vi hörs!

Puss o kram

2 kommentarer:

  1. hej hej! funkar det nu?

    SvaraRadera
  2. Hej på er alla härligt att få läsa era upplevelser eller shopping turer men allt skall göras när man har semester.Hälsning från oss i Höganäs.

    SvaraRadera